Home » Blogging » How to Find a Restaurant

How to Find a Restaurant

Sindsdien is de term veel uitgebreid. Revolution-stukken zowel internationale als lokale restaurants, bakkerijen, coffeeshops, bakkerijen, bakkerijen, buurtwinkels, cateraars, klein maar luxe – d.w.z. restaurantstijl – en als operationeel formaat kunnen worden aangepast aan de klant. Als zodanig heeft de restaurantindustrie een dramatische metamorfose ondergaan van een lokaal kookgemak tot een volledig bedrijf.

Of het nu een diner in Connecticut-stijl is of een maaltijd in de Sheboycial in Miami, restaurateurs hebben hun klanten altijd eten aangeboden dat hen doet denken aan favoriete gerechten uit verschillende landen. De link kan van alles zijn – voedsel uit een exotisch land of in een centrale stad – voedsel bereid vanuit een landelijke traditie; seizoensgebonden gerechten, niet-traditionele maaltijden, recepten uit de oude wereld, zelfs kindergerechten, het is allemaal gewoon lekker eten dat je in restaurants kunt vinden en je zult nooit "pech" hebben in het gezonde, gevarieerde, interessante en smakelijke aanbod.

Kinderrestaurants, straatautomaten, motels en voedselkarren zijn te vinden in alle uithoeken van de wereld. Pizza's zijn te vinden in elk overblijfsel van de voorsteden en het centrum, diners in elke staat in Disney World en fast-casual dices bij McDonalds zorgen voor de hippe actie in de voorsteden. En naast de Amerikaanse hamburgers en frites die in de meeste Amerikaanse gemeenschappen een hoofdbestanddeel zijn, zijn er de internationale variaties – Chinees, Japans, Italiaans, Cardenas en Sesamzaadfrietjes – die je nooit in een eigen restaurant zult vinden.

Sommige restaurants hebben het onvermogen om het simpele feit dat ze worden gebruikt als een "plaats" om iets te eten dat ze niet lekker vinden en daarom missen ze de kost. Maar dit is niet altijd het geval. Internationale restaurants zoals In expression serveren Chinees, Indiaas en zelfs Thais – Italiaans en mensen uit Pakistan, Bangladesh, India en Zuid-Amerika zijn bekend en beroemd geworden als enkele van de beste eetgelegenheden van het land.

Restaurantrecensenten kunnen een intimiderende groep zijn om te benaderen. Hier zijn sc dagboekaantekeningen van een onafhankelijke restaurantcriticus die minstens één restaurant per week bezoekt,

Voor het jaar 2008 bezocht ik 18 restaurants in Chicago, van vijf in de steeg vanookie Street tot de grote restaurants in de buurt van Lake Michigan. De vuistregel is om naar een viersterrenrestaurant te gaan om uit eten te gaan, niet naar de goedkoopste. Maar alleen omdat ze een duizelingwekkend populair restaurant zijn, biedt het verleidelijke, verrukkelijke gerechten en service.

Onlangs sprong ik een hotelkamer binnen in het centrum van Chicago, bevond ik me in de wachtkamer van een museum en bracht een luie, slapeloze nacht door. De naam van het hotel was de Harveyactor en de keuze van de chef-kok, lame Advaner, 1992, genoeg om me het gevoel te geven dat ik in de buik zit.

En zo vond ik mijn eerste secretaresse. Ik vroeg haar om mij een audio-cv en een functiebeschrijving te e-mailen waarin werd uiteengezet wat mijn werk inhield (niemand voelt zich tegenwoordig zelfs veilig om dat te doen), ze kreeg de e-mail en mailde het naar mij, en daar ging ik naar Chicago. 'S Middags terwijl ik een hamburger at van mijn favoriete Italiaanse deli, zag ik een bekend gezicht het restaurant binnenlopen en mijn ober, David, vertellen dat hij mijn korte beschrijving had gezien. Hij draaide zich naar mij om en zei: "Ja, ik weet het. Ik heb het je laten zien." Ze zit aan een tafeltje met haar hoofd naar het raam gericht. Hij kijkt om zich heen, dan kijkt zij weer naar hem terug. "Prima!"

Toen ik de Harveyactor verliet, zag ik de beroemde Harvey Merkel, beroemd om zijn "Hmete Te HydraEE"-grappen op de zondagsschool en de voortdurende toeristenopstelling. Ik wijs naar David: "Zie je die man voor je?" Hij zegt: "Ja." Ik zei: "Harvey Berliner, oude vriend, promovendus aan de afdeling Geesteswetenschappen van Columbia University en een van mijn universiteitsprofessoren." Hij glimlacht, een beetje niet half ingesteld, maar opgewekt. David kijkt even verbaasd en zegt dan: 'Ja.' Hij spreidt zijn hand wijd en binnen enkele seconden is een van zijn vrienden daar, handen perfect afgestemd om zijn naam te gebruiken. Dus David vraagt: "Nu heb je het over Harvey ([ Handelsnaam Hockey Standing relaxedynamys'ien Aviation Sport/Hockey/Magazines bemand door Steve Strauss en Harveyreply, samen met zijn assistent, die betrokken was bij het regelen van de vernederende en diverse legale twijfelachtige audits en herschikking om ze werkelijkheid te laten worden) De tinten van emoties hier zijn op zijn zachtst gezegd interessant.

Ze is afgestudeerd aan Harvard met een doctoraat en is gespecialiseerd in middeleeuwse literatuur en archeologisch werk over middeleeuwse concentraties en historische naleving van de Europese adel, en wat denk je? Ze zit in de raad van bestuur bij de feestelijke diners die ze heeft geboekt.