Home » Blogging » How to Save Time and Money

How to Save Time and Money

interieurontwerp van stijlvol eetkamerinterieur met houten familietafel, moderne stoelen, bord met noten, zout- en peperschudders. betonnen vloer. witte muur. sjabloon. - eetafel stockfoto's en -beelden

U bespaart tijd en kosten

lunches zijn extreem duur voor uw klanten en uw personeel. Prijsverhogingen zijn een goede zaak omdat het uw personeel in staat stelt hun werklast effectiever te beheren en tijd en moeite te besparen.

Wanneer uw medewerkers maaltijden op het juiste moment, op de juiste temperatuur en van goede kwaliteit geserveerd krijgen, begrijpen ze wat er verwacht wordt en zijn ze eerder geneigd om hieraan te voldoen. Er wordt verwezen naar de chef/taal en je krijgt een beter klantprofiel. U bespaart ook de tijd om uit te zoeken wat het kwantum is voor elk product en laat uw personeel zelfs hun passie voor koken ontwikkelen.

Plezierig op de werkvloer

Hoewel u niet kunt werken in uw keuken van het type J709 waar iedereen wordt neergeschoten, moet u toch een prettige werkomgeving hebben voor u en uw personeel. De beste manier om dit te doen is door een warme, vriendelijke manager te hebben. Iemand die duidelijk is met je verwachtingen, controleert of ze worden nagekomen en laat degene die dat niet doet in de steek! Ik zou erop vertrouwen dat deze manager een beïnvloedende mening heeft om hen aan te moedigen, in plaats van een gezaghebbende. Er zijn veel managers in zogenaamde professionele keukens die de situatie niet echt 'begrijpen' en er zijn voor het salaris. Ze hebben ook niet veel zakelijk inzicht.

Vergeet de "Financiën" niet!

De verkopen stijgen en je moet meer gaan verkopen. Je moet iemand hebben om te zien of het bedrijf financieel levensvatbaar is of dat er nieuwe ideeën nodig zijn om je bedrijf te verbeteren. De beste managers die ik ken zijn echte specialisten in hun vakgebied. Ze hebben aan geloofwaardigheid gewonnen bij hun collega's op het werk en thuis in hetzelfde restaurant en dezelfde ruimte. Als u verkoopspecialisten in dienst heeft die enthousiast en enthousiast zijn, kunt u niet alleen uw bedrijf goed beheren en runnen, maar de investering in hen weegt ruimschoots op tegen uw kleine investering in personeel.

Naast het inhuren van gekwalificeerd personeel benut u uw personeelstijd beter. Wanneer uw personeel gefocust is op hun taken, zullen ze deze goed en met een hogere productiviteit uitvoeren. Als je gekwalificeerd personeel hebt, heb je goede personeelskosten, dus je komt aan de bovenkant van het kostenmenu.

Als je dit een geweldige oplossing vindt, neem dan contact met ons op om te kijken of we je kunnen helpen!