Home » Blogging » Top 10 Dingen waarvan je niet wist dat je ze met een Yum kon maken

Top 10 Dingen waarvan je niet wist dat je ze met een Yum kon maken

Yum

Als er elektrische stroom doorheen loopt, is een citroen een van de makkelijkste dingen om zelfgemaakte zeep van te maken. Hoe? Door het sap uit je citroen te persen, wat olijfolie te verhitten en die olie bij het citroensap te doen. Daarna laat je het gewoon een tijdje zitten, zodat de olie zijn werk kan doen en je hele huis kan schoonmaken! Zo eenvoudig is het! Maar niet zomaar een zelfgemaakte zeep volstaat. Je hebt er een nodig met speciale krachten die elke vlek verwijdert zonder een spoor achter te laten. Gelukkig hebben we met een beetje onderzoek en experimenteren het perfecte zelfgemaakte zeeprecept gevonden om alles uit je kleding te krijgen zonder iets weg te hoeven gooien (of wasmiddel te gebruiken). In dit artikel delen we onze top 10 geheimen over hoe je een lekker ruikende zelfgemaakte waszeep maakt – dus lees verder voor meer informatie!

Waarom zelfgemaakte Yum waszeep maken?

Waszepen zijn een van de oudste huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Ze zijn van nature antibacterieel, antimicrobieel en veroorzaken geen hard water opbouw of schade aan uw kleding of de wasmachine. Omdat ze geen detergentia bevatten, beschadigen ze geen delicate stoffen zoals zijde, wol of suède. Zepen op basis van was zijn van nature alkalisch en zijn uitstekend geschikt om vettig en olieachtig voedsel te reinigen, zoals gebakken aardappelen, vis, kippen met al hun restolie, enz. Ze houden uw handen zacht en uw huid gezond. Was is ook een zeer goed textieladditief, want het stoot alle soorten vlekken af, zelfs de meest hardnekkige.

Voordelen van zelfgemaakte waszeep

  • Anti-Bacterieel – Limoenen en citroenen zitten vol natuurlijke anti-bacteriële eigenschappen, dus zelfgemaakte waszeep gemaakt met deze ingrediënten is uitstekend om je keuken en badkamer vrij te houden van ziektekiemen. Het mooiste is dat het niet alleen om de keuken en badkamer hoeft te gaan! Al je kleren kunnen ook profiteren van deze gezonde anti-bacteriële behandeling, waardoor het een geweldige all-purpose huishoudelijke reiniger is.
  • Antiseptisch – Als er iets is waar zeep op basis van was bijzonder goed in is, dan is het wel het doden van allerlei microben die infecties kunnen veroorzaken. Dus als je kinderen, huisdieren of een huis vol zieke mensen hebt, is zelfgemaakte waszeep je beste kans om de boel kiemvrij te houden.
  • Verzacht handen en huid – Zoals we hierboven hebben vermeld, kunt u zeep op basis van was gebruiken voor vettig en olieachtig voedsel zoals aardappelen, gebakken kip en ander voedsel dat veel vet achterlaat. Dit kan leiden tot gebarsten, droge handen en ellebogen.
  • Stoot vlekken af – Oxidatie treedt op wanneer vloeistoffen worden blootgesteld aan lucht, en het is het resultaat van dit proces waardoor veel fruit en groenten vlekken krijgen. Voor kleren die toevallig vlekken krijgen terwijl ze in de wasmachine zitten, is zeep op basis van was een geweldige manier om ze eruit te krijgen zonder een spoor achter te laten.

Conclusie

Je kleren wassen met waszepen is gezonder voor jou en je gezin en beter voor het milieu. Met hun anti-bacteriële en anti-septische eigenschappen zullen ze delicate stoffen zoals zijde, wol of suède niet beschadigen. Ze zijn van nature alkalisch en houden uw handen zacht en uw huid gezond. Ze stoten alle soorten vlekken af, zelfs de meest hardnekkige, en laten geen sporen achter. Ze zijn ook goed om geld te besparen en voor uw kleding. Bovendien hebben ze een zeer aangename en schone geur, wat altijd een pluspunt is.

We hopen dat ons artikel je heeft geholpen om enkele nieuwe zelfgemaakte waszeeprecepten te ontdekken. We hopen dat onze top 10 geheimen je hebben geholpen om het beste recept voor zelfgemaakte waszeep te vinden! Als je meer wilt weten over zelfgemaakte waszeep recepten, waarom blader je dan niet door onze zelfgemaakte zeep recepten sectie?